Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Battlefield4 na ps3...

JalokimPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pewien problem dotyczący Battlefielda i pewnie innych strzelanek na ps3... Otóż nie mogę szybko celować i nie wiem jak się tego nauczyć... inni w Battlefield 4 mnie po prostu miarzdżą... Bardzo podoba mi się klasa snajpera , ale z umiejętnością mojego celowania ta klasa mi się przestała sprawdzać... Więc tylko jedno pytanie... Jak się nauczyć dobrze celować na konsoli???

Opublikowano

Nie nauczysz się celować z nia na dzień. Trening czyni mistrza więc pozostaje Ci tylko nabrać doświadczenia grając w różne FPSy.

Opublikowano

To jest właśnie minus grania w FPS na padzie, myszka go miażdzy pod względem precyzji celowanie. Z tego co wiem serwery w Battlefieldzie nie są dzielone, tzn. konsolowi grają z pecetowcami więc jak ktoś gra na PC to normalne że ma przewagę.

vy3f.jpg
Opublikowano

To jest właśnie minus grania w FPS na padzie, myszka go miażdzy pod względem precyzji celowanie. Z tego co wiem serwery w Battlefieldzie nie są dzielone, tzn. konsolowi grają z pecetowcami więc jak ktoś gra na PC to normalne że ma przewagę.

Konsolowcy i PC'towcy mają oddzielne serwery.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Mylisz się. Jest wielu graczy, którzy radzą sobie znacznie lepiej z padem niż z myszką. Jeśli uważasz, że pad czy myszka coś zmienia to nie trafiłeś. Serwery są podzielone.

Opublikowano

Jeśli uważasz, że pad i myszka to to samo to nie trafiłeś.

Nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że nie ważne czy gramy na padzie czy myszcze. Jeśli jesteś przyzwyczajojny to pad może być dla Ciebie myszką i odwrotnie.

Opublikowano

pad może być dla Ciebie myszką i odwrotnie.

Eee nie zgodzę się... Na PC myszką w FPSy gram od 5 lat. Na konsoli padem od 2 lat. Po 2 latach już na tyle opanowałem pada, że nie mam problemu z graniem. Mimo wszystko myszki nic nie zastąpi (nawet dobrze ogarnięty pad). Pad i myszka to zupełnie inne rzeczy. Pad nie daje takiej prędkości i precyzji co myszka. Ludzie, którzy nie potrafią grać na myszce, a za to od początku wymiatają na padzie to wyjątki (samemu trochę mi zajęło przyzwyczajenie się do pada i NADAL gra mi się lepiej myszką)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...